Begeleiding

Slide background

Via de online applicatie kan je zelf aan de slag met jouw businessplan, financieel plan en strategie. Of maak gebruik van de collectieve workshop, het klankbord en je collega ondernemers.

Zelf aan de slag

MijnPlan

Het online platform MijnPlan houdt je een spiegel voor. Met MijnPlan kijk je naar jezelf als ondernemer, naar je onderneming en naar de marketingstrategie van de onderneming. Je brengt de toekomst van jezelf en de onderneming hiermee duidelijk in beeld

S.T.E.F. team

Ondernemers met een business coach verhogen de kans op succes. Aan de hand van jouw vragen kunnen we een coach inzetten Omdat wij als geen ander weten dat coaching mensenwerk is, bieden wij jou altijd een gratis intake gesprek aan. Zo kunnen we bekijken of het klikt en of wij als coaches bij jou passen als ondernemer, stuur een bericht naar info@stefonderneemt.nl en we nemen contact met je op.

Partners

Wij zijn bijzonder trots op onze partners. We werken samen met partners die echt wat voor (startende) ondernemingen kunnen betekenen, zowel commercieel, communicatief en ook op financiële gebied hebben we partners die je ondersteunen bij bv kredietaanvragen of andere financiële zaken.

BEGELEIDING VIA MIJNPLAN

,p>

Beter ondernemer

Je denkt erover een bedrijf te starten, maar hoe pak je dat aan? Of ben je al gestart als ondernemer maar loopt het nog niet zoals je bedacht had. S.T.E.F. maakt van jouw een betere ondernemer.

Zelf aan de slag

Je kunt de on-line applicatie zelf toepassen. Je krijgt dan toegang tot de Module’s Ondernemer, Onderneming, Marketing. Maar dit betekent niet dat het niets kost. Je zult er zelf tijd en energie in moeten steken. Maar samen met S.T.E.F. kun je jouw idee omzetten in een succesvolle onderneming.

ondernemer

OndernemerWellicht ben je zeer ondernemend maar is dat ook genoeg om ondernemer te worden? Als ondernemer wordt er verwacht dat  je allerlei competenties bezit. Het is goed om bij de start in kaart te brengen waar jouw sterke en zwakke punten zitten.

Wat maakt maakt iemand nu een ondernemer? Je hebt een idee en met dat idee wil je zelf verder. Allereerst vraag je jezelf af of je ook wel echt een ondernemend type bent, want ondernemen is leuk, een mooie uitdaging en geeft je veel vrijheden. Anderzijds moet je ook goed om kunnen gaan de uitdagingen van het ondernemerschap.

Wil je de kracht die je hebt als ondernemer weten en ben je ook in staat om goed om te gaan met inzicht wat je krijgt in je verbeterpunten? Wil je weten waar je krachten liggen als ondernemer en waar je kunt of moet verbeteren? Investeer dan in een ondernemersassessment. Interesse, wil je meer weten mail hiervoor naar jack@stefonderneemt.nl of een bericht naar 06-12551487.

Onderneming

ondernemingHeeft u helder in het vizier wie uw klanten precies zijn? Weet u wat hun koopmotieven zijn en welke toegevoegde waarde u hen te bieden heeft? En is uw businessmodel onderscheidend van uw concurrenten, of beter nog: uniek

Een belangrijk onderdeel van het slagen van een starter is een helder ‘businessmodel’. Daar staat dan in hoe het allemaal gaat werken, welke keuze’s er gemaakt worden, wat er dan moet gebeuren en dat deze keuze’s misschien wel heel uitdagend zijn, maar dat het plan toch ook realistisch en haalbaar is.
Natuurlijk is een belangrijk onderdeel van het businessmodel een goed en duidelijk uitgewerkt financieel plan, De Toekomst van de onderneming financieel in kaart gebracht, product markt keuze zijn hier belangrijke onderdelen voor.

Marketing

marktonderzoekVoordat u als ondernemer de markt op gaat, doet u er verstandig aan om uw ondernemersstrategie (en de markt waarin u wilt opereren) op kritieke punten te analyseren. Een goed bedrijfsidee hebben is fantastisch. Maar hoe start je een goed bedrijf met jouw idee? Wat weet je van de markt die jij met jouw nieuwe product of dienst wilt bedienen? Onderzoek de toekomstmogelijkheden van een product in een markt goed en voorkom dat je op aanname’s de onderneming gaat bouwen.

Meld je nu aan voor  MijnPlan S.T.E.F

TEAM S.T.E.F

Begeleiding verhoogt succes

Onderzoek wijst uit dat voor ondernemers die starten met begeleiding de kans op succes aanzienlijk word verhoogt. Ook begeleiding na de start werkt positief. Wanneer je het businessplan “mijnplan” klaar hebt is het S.T.E.F  Team graag bereid om in een feedback gesprek de keuze’s die je hebt gemaakt voor je onderneming en al je vragen of onzekerheden te bespreken.

Personal coach

Er komt veel op je af als startende ondernemer wat een gesprek met een ervaren business coach zeer waardevol maakt. Een uitgebreid  feedback gesprek doen we graag op één van de S.T.E.F  flexwerk locatie’s, hou hier een dagdeel voor vrij, de kosten hiervoor zijn  € 350,00*.

*excl b.t.w

Sparringspartner

S.T.E.F biedt de mogelijkheid om je idee en concepten te klankborden. Met zowel ervaren als startende ondernemers kan bieden we je de mogelijkheid om te sparren over jouw ondernemingsplan.

Daarnaast  ondersteunen we de bedrijfsstart of de bedrijfsvoering door het het structureren van hun ideeën en plannen.

Flexwerkplekken

Heerlijke, creatief ingerichte ruimte voor flexwerken. Een ­werkplek met draadloos internet, printer, scanner, copier en goede koffie. . Er zijn focus- en stilteplekken, ­vergader-, coach- en lounge­ruimtes.

Momenteel hebben we drie verschillende locaties waar deelnemers gebruik kunnen maken van deze faciliteiten. kom langs in Gouda, Dordrecht of in Hendrik ido Ambacht.

Netwerk

We bieden alle mogelijkheden om te communiceren met collega-ondernemers, experts in het veld en met innovatieve nieuwkomers. De eerste stap naar succes is het bouwen van een goed netwerk.

De start van je bedrijf is lastig en eng, dus is het belangrijk dat je een netwerk bouwt van slimme, ondersteunende partners die je doelen begrijpen en delen.

Workshops

Ondernemen kun je niet alleen in theorie  leren. Ondernemen leer je in de praktijk. Aan de hand van jouw eigen ervaring gaan we in de workshops aan de slag met de diverse thema’s waar je als ondernemer tegen aanloopt.

Iedereen kan een eigen bedrijf beginnen, zolang je gedreven bent en focus hebt. STEF helpt je invulling te geven hoe je ook waarde kunt creëren, financiële waarde, maar ook duurzame en maatschappelijke waarde.

PARTNERS MET WIE S.T.E.F. SAMENWERKT