methodiek

Level 1: Schets jouw businessplan

Het start altijd met een goed idee. In deze eerste fase ga je jouw idee concreet vertalen naar een business plan met duidelijke focus, strategie & doelstellingen.

Je hebt een plan gemaakt, tijd om te onderzoeken of je aannames correct zijn en of de markt op jouw oplossing zit te wachten.

Level 2: Test het concept

Jouw oplossing is daadwerkelijk het gat in de markt. Nu is het tijd om te kijken of je je eerste klanten kunt vinden.

Level 3: Ontwikkel ondernemerschap

De aannames die je hebt gedaan blijken juist te zijn en is het tijd om je bedrijf structureel verder uit te bouwen.

Level 4: Opschalen van je bedrijf

Duidelijke structuur

Voorkom onnodige investeringen in zowel geld als tijd. Je kunt je geld maar een keer uitgeven, doe het slim. Zowel geld als tijd zijn bijna altijd een schaars goed Met deze middelen dien je creatief om te gaan. S.T.E.F. helpt jou om na te gaan welke investeringen daadwerkelijk rendabel zijn, zodat elke euro die je uitgeeft ook daadwerkelijk terugverdient wordt.

Resultaat gericht

Concreet resultaat

Effectief door de combinatie van theorie en praktijk, toewerken naar een Business Plan, Financiering plan en communicatie strategie..

Voorkom onnodige investeringen

We onderzoeken samen eerst of jouw oplossing daadwerkelijk een probleem oplost voordat je tijd, energie en geld gaat investeren.

Toegepast op jouw situatie

Je volgt de workshops in kleine groepjes, zodat we concreet doelgericht en met focus jouw onderneming plan operationeel kunnen maken

Integrale aanpak

Geen losse workshop, maar een integraal geheel om van het idee, ambitie of het plan te werken naar een rendabele onderneming.

concrete business blauwdruk

Het concrete business model canvas van uw onderneming zorgt voor de juiste strategie, doelstellingen en prioriteiten. En is de basis voor het financieringsplan.

Co-creatie met experts

Een team experts helpt je met kennis en vaardigheden tips & trics waarbij specifieke vragen samen met coaches die je in het hele traject ondersteunen worden aangepakt.