MAAK KENNIS MET ONS TEAM EN CULTUUR

Wij zijn een team van toegewijde professionals, klaar om te doen wat nodig is om uw bedrijf te laten groeien

Jack Weber

Jack Weber

Initiatiefnemer

Succesvol zijn nu en in de toekomst begint met het hebben van een heldere missie gekoppeld aan een strategie die s.m.a.r.t is vastgesteld. Zijn de producten waarmee u zich nu onderscheid ten opzichte van uw concurrenten voldoende Sterk? Welke vervolgstappen gaat u nemen om het voor de organisatie benodigde rendement te blijven realiseren?

Giedo Lankhorst

Giedo Lankhorst

Initiatiefnemer

Het speelveld van ondernemers verandert, en verandert steeds sneller. GROVER advies Helpt ondernemers in te spelen op de markt. Wij bedenken, testen en implementeren innovatieve producten en business modellen Nieuwe frisse ideeën nodig? Met als resultaat: Meer klanten, Meer omzet, een Onderscheidend product?

Experts

Experts

Samenwerkende partners

Dit gedeelte wordt momenteel aangepast. Informatie volgt binnenkort

Welcome! This is our dedicated Team. Did we say that we would love to work with you? So dont be shy, get in touch!

Flexwerken

Genoeg van je zolderkamer, kom werken op een van onze toplocaties!

Gouda | INBOX office

Dat is werken bij Inbox Office. Alle ruimtes bij Inbox Office zijn naar wens in te delen en in te richten. Want wij begrijpen dat de wensen van een kunstenaar anders zijn dan de wensen van een kledingmaker of een kleine tech start-up. En er is al een contract vanaf 4 weken.

Drechtsteden | Welkom op Werk

Je zoekt een betaalbare, flexibele werkplek buitenshuis. Voor je vaste of tijdelijke medewerkers, of als zelfstandige. Natuurlijk met gratis (maar wel beveiligde) wifi en koffie. En je wilt er kunnen werken wanneer jou dat het beste uitkomt.

PARTNERS

 
pro-deo-advocaat
logo WOW
Schermafbeelding 2013-11-25 om 08.39.04